Hoe werk ik?

Hoe werk ik_header mobiel_Eindelijk Geregeld

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek duurt ongeveer een uur en verplicht u tot niets. Ik kijk samen met u naar uw situatie, uw wensen en hoe ik u daarin van dienst kan zijn.

 

Prijsopgave

Daarna maak ik een prijsopgave voor u waarin ik beschrijf wat ik voor u ga doen en tegen welke kosten.

 

Uw akkoord

Als u akkoord bent met de prijsopgave, stuurt u dit akkoord per post of e-mail naar mij terug. Vanaf dat moment is er een overeenkomst over de door mij uit te voeren werkzaamheden voor u.

 

De werkzaamheden

Ik ga voor u of samen met u aan de slag, afhankelijk van wat we hierover hebben afgesproken. Als er zaken voorbij komen die extra kosten veroorzaken, bespreek ik dat direct met u.

 

Afronding en betaling

Na afloop van de werkzaamheden nemen we alles samen door en daarna volgt de betaling. Mocht dit prettiger voor u zijn, dan is een betaling in termijnen ook mogelijk.

 

Nazorg

Na een paar weken neem ik contact met u op om kijken of u nog vragen heeft en of u nog behoefte heeft aan extra informatie.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat u kunt regelen om uw nabestaanden niet met (financiële) verrassingen achter te laten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het kost u een uurtje van uw tijd en een kop koffie, maar dan weet u wel hoe het zit.

Eindelijk Geregeld

Eindelijk Geregeld helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw testament en levenstestament en met alles wat er bij een overlijden geregeld moet worden.

Pasfoto Carien_Eindelijk Geregeld

Contact

Carien Moeijes

Fakkelgras 10, 3994 ML Houten