Lezingen

Carien als spreker_header mobiel_Eindelijk Geregeld

Lezingen

Als u een spreker zoekt om een lezing te geven over testamenten en/of levenstestamenten bent u bij mij aan het juiste adres. In begrijpelijke taal leg ik uit hoe het wettelijke erfrecht in elkaar zit en wat u in een testament of levenstestament kunt regelen.

Vragen en opmerkingen neem ik graag direct mee in het verhaal, ik vind het belangrijk dat de luisteraar niet met vragen blijft rondlopen, maar dat voor de meeste situaties duidelijk is “hoe het zit”

 

Grote groepen of kleine workshops

Ik spreek regelmatig voor grote groepen, vaak komen er dan veel algemene onderwerpen aan bod, maar is er minder ruimte voor hele specifieke vragen. Ik vind het ook leuk om in kleinere gezelschappen wat dieper op specifieke onderwerpen in te gaan. Bijvoorbeeld voor mensen met jonge kinderen, samengestelde gezinnen, mensen met een eigen bedrijf, etc.

Ik spreek regelmatig voor Erfrechtplan. Wilt u weten waar ik de komende tijd lezingen geef of wilt u weten wat ik voor uw doelgroep kan komen vertellen? Neem dan contact met mij op.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat u kunt regelen om uw nabestaanden niet met (financiële) verrassingen achter te laten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het kost u een uurtje van uw tijd en een kop koffie, maar dan weet u wel hoe het zit.

Eindelijk Geregeld

Eindelijk Geregeld helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw testament en levenstestament en met alles wat er bij een overlijden geregeld moet worden.

Pasfoto Carien_Eindelijk Geregeld

Contact

Carien Moeijes

Fakkelgras 10, 3994 ML Houten