Quickscan: Inkomen na Overlijden

Stel dat uw partner morgen overlijdt?

Weet u dan hoe hoog (of laag.....) uw inkomen dan is? De Quickscan geeft u hier een kort en duidelijk overzicht in.

 

Hoe werkt dat?

Stap 1:

U stuurt mij een aantal gegevens op over uw huidige inkomenssituatie, aantal kinderen, uitdraai van uw pensioenoverzicht, en gegevens over uw huur- of koopwoning.

Stap 2:

Ik maak daarmee de Quickscan voor u en e-mail die naar u terug.

Stap 3:

Als u een toelichting wilt of nog vragen hebt, kunt u daarna nog een half uur met mij bellen of skypen.

 

Quickscan laten maken?

Stuur mij een bericht waarin u aangeeft dat u een Quickscan wilt laten maken. Na betaling krijgt u van mij een e-mail waarin staat wat ik precies van u nodig heb om de quickscan te kunnen maken. Na ontvangst van alle gegevens, stuur ik binnen 3 werkdagen de scan op. Daarna kunnen we dan nog bellen of Skypen als u nog vragen heeft.

Wat kost de Quickscan?

De kosten voor de Quickscan zijn 239 euro, inclusief btw.

Wat doet de Quickscan wel?

Een snelle analyse op basis van inkomen en woonlasten, gecombineerd met de wettelijke toeslagen die er kunnen zijn. Omdat voor de meeste mensen de woonlasten een groot deel van hun uitgaven zijn en hier ook vaak iets in verandert na een overlijden, heeft u hiermee een snel overzicht in wat er gaat gebeuren met uw inkomen na het overlijden van uw partner.

 

Wat doet de Quickscan niet?

Van A tot Z alle veranderingen doorrekenen. Aanpassingen in de andere uitgaven (auto, kleding, boodschappen, hobby's etc.). Deze zult u zelf moeten inschatten.
De Quickscan geeft ook geen advies over of u wel of niet een aanvullende verzekering zou moeten afsluiten. Die keuze kunt u zelf maken als u weet wat er met uw inkomen gaat gebeuren. Wat voor de ene persoon voldoende inkomen is, kan voor een ander veel te weinig zijn.

 

Afspraak maken?

Wilt u weten wat u kunt regelen om uw nabestaanden niet met (financiële) verrassingen achter te laten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het kost u een uurtje van uw tijd en een kop koffie, maar dan weet u wel hoe het zit.

Eindelijk Geregeld

Eindelijk Geregeld helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw testament en levenstestament en met alles wat er bij een overlijden geregeld moet worden.

Pasfoto Carien_Eindelijk Geregeld

Contact

Carien Moeijes

Fakkelgras 10, 3994 ML Houten