Over mij

Wie ben ik_header mobiel_Eindelijk Geregeld

Over mij

Wie ben ik, wat doe ik en waarom?

Mijn naam is Carien Moeijes, ik ben geboren op 2 april 1973. Ik woon samen met mijn vriend Michel in Houten, we hebben 2 katten,  geen kinderen, maar ik ben wel een hele goede suikertante en gek op mijn neefjes en nichtjes. Ik houd van lezen, films, haken, muziek, lekker eten en op vakantie ontdek ik graag nieuwe steden. Elke maandagavond ben ik juf bij Meisjesclub Austerlitz. 20 meiden van 6 tot 11 jaar oud, elke week knutselen we iets of doen we spelletjes en één keer per jaar gaan we met z'n allen op kamp.

 

Waarom Eindelijk Geregeld?

Het eerste idee voor Eindelijk Geregeld ontstond In 2008. Ik wilde met alle kennis die ik inmiddels had verzameld op financieel gebied iets anders gaan doen dan bij een bank werken. Ik wilde met mijn kennis iets kunnen doen voor mensen in een lastige periode in hun leven. Dat idee bleef steeds terugkomen en in2016 heb ik de knoop doorgehakt, mijn baan opgezegd en ben ik Eindelijk Geregeld begonnen. Het persoonlijk contact met mijn klanten en echt iets voor hen kunnen betekenen geeft mij elke dag weer energie.

 

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben in 1993 na het afronden van mijn opleiding bij een bank gaan werken. Secretaresse, beleggingsadviseur, hypotheekadviseur, productmanager en functioneel beheerder, ik heb veel functies en afdelingen gezien en daar altijd veel plezier in gehad. Voor mijn hele cv, kunt u het beste even op Linkedin kijken. Moeilijke zaken makkelijker maken, dingen uitleggen, oplossingen verzinnen en realiseren, dingen voor elkaar krijgen, uitzoeken, ik doe het graag en graag goed. Een tevreden klant is voor mij het belangrijkste.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat u kunt regelen om uw nabestaanden niet met (financiële) verrassingen achter te laten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het kost u een uurtje van uw tijd en een kop koffie, maar dan weet u wel hoe het zit.

Eindelijk Geregeld

Eindelijk Geregeld helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw testament en levenstestament en met alles wat er bij een overlijden geregeld moet worden.

Pasfoto Carien_Eindelijk Geregeld

Contact

Carien Moeijes

Fakkelgras 10, 3994 ML Houten