Uw persoonlijk nabestaandenplan

Uw nalatenschap goed geregeld

In een persoonlijk nabestaandenplan staat alles wat uw nabestaanden moeten regelen als u er niet meer bent. Denk hierbij aan uw wensen over de begrafenis of crematie, uw erfenis, maar vooral ook alle andere zaken die daarna nog geregeld moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn uw bankzaken, huis & hypotheek, nabestaandenpensioen, verzekeringen, abonnementen en lidmaatschappen, maar ook uw social media (Facebook, Twitter etc.) en een goed onderkomen voor uw huisdieren.

In het nabestaandenplan staat al deze informatie netjes geordend bij elkaar, zodat u zeker weet dat u niets vergeet en dat alles makkelijk terug te vinden is op het moment dat het nodig is. In het persoonlijk nabestaandenplan staat ook beschreven waar belangrijke documenten waarover gesproken wordt in het plan terug te vinden zijn.

Ik maak dit overzicht voor u op basis van alles wat er in uw administratie te vinden is. Als er onderwerpen zijn waarover ik niets kan terugvinden, overleggen we daar samen over. Hoe lang ik daarmee bezig ben, is vooral afhankelijk van uw persoonlijke situatie en hoe overzichtelijk uw administratie is. Gemiddeld ben ik ongeveer 6 uur met een persoonlijk nabestaandenplan bezig. Overigens is het maken van een nabestaandenplan ook een mooi moment om uw administratie weer netjes op orde te brengen en te controleren of er zaken zijn die u op een betere of goedkopere manier kunt regelen. Ook dit kan ik voor u verzorgen, kijk hiervoor bij “Wat regel ik nog meer”.

 

Voor wie is een persoonlijk nabestaandenplan?

Een persoonlijk nabestaandenplan is een nuttig document als u het belangrijk vindt dat uw nabestaanden weten wat zij moeten regelen na uw overlijden en dat alles geregeld wordt zoals u dat wilt. Het is een naslagwerk voor uw partner, kinderen of andere personen die uw nalatenschap moeten gaan regelen.

Ook als u alleenstaand bent is een persoonlijk nabestaandenplan een goed idee. Juist dan kan het prettig zijn als uw nabestaanden niet alles zelf hoeven uit te zoeken.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat u kunt regelen om uw nabestaanden niet met (financiële) verrassingen achter te laten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het kost u een uurtje van uw tijd en een kop koffie, maar dan weet u wel hoe het zit.

Eindelijk Geregeld

Eindelijk Geregeld helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw testament en levenstestament en met alles wat er bij een overlijden geregeld moet worden.

Pasfoto Carien_Eindelijk Geregeld

Contact

Carien Moeijes

Fakkelgras 10, 3994 ML Houten